Nieuws

Aanbesteding jongveeopfok

Gepubliceerd op
1 juni 2021

Dairy Campus, het onderzoek- en innovatiecentrum voor de melkveehouderij van Wageningen Livestock Research in Leeuwarden, richt zich met haar innovatie-onderzoek op de toekomst van de melkveehouderij. Met circa 500 melkkoeien, 6 stallen en circa 300 ha land, werken we dagelijks aan die toekomst.

Als onderdeel van Wageningen Universiteit & Research hanteren we aanbestedingsprocedures. In dit kader wordt onze jongvee-opfok nu openbaar aanbesteed. We zijn op zoek naar een partij voor het opfokken van ons jongvee voor een periode van minimaal 4 jaar vanaf 1 augustus 2022, met de mogelijkheid tot verlenging.

Heeft u affiniteit met rundvee-onderzoek, bewezen ervaring met het opfokken van jongvee, up to date faciliteiten voor minimaal 210 stuks en maximaal 300 stuks jongvee, en is de rijafstand tot Dairy Campus maximaal 50 km, bent u bereid om een veterinaire eenheid aan te gaan met Dairy Campus en heeft u (en zal ook niet hebben) geen ander rundvee op uw locatie, dan komen wij graag met u in contact.

Voor vragen neemt u contact op met Frank Jorna (Manager Operations) van Dairy Campus via frank.jorna@wur.nl

Reageren kan tot en met 15 juni 2021 via hetzelfde e-mailadres.