Nieuws

Vacatures gesloten: Kom deze zomer werken op Dairy Campus

Gepubliceerd op
15 juni 2022

Wij hebben het erg druk de komende maanden. Door veel projecten en vakanties zijn wij dringend op zoek naar extra handen. Dit kan gaan om het melken of voeren van koeien, dierverzorging of ondersteunende werkzaamheden in het onderzoek.

Update 14 juli: inmiddels hebben we voor nu voldoende nieuw personeel.

We kunnen personeel gebruiken voor 20 tot 40 uur per week tot en met augustus 2022. In de ochtend, het weekend, of door de week. In overleg kijken we of we aan je wensen kunnen voldoen.

Heb je de juiste achtergrond of ervaring, meld je dan nu voor een kennismaking. Bij wederzijdse tevredenheid is een vast contract mogelijk.

Wie zijn wij?

Dairy Campus is een innovatiecentrum voor de melkveehouderij met 500 melkkoeien. Zij produceren naast melk ook data. We zijn daarom geen typische boerderij, al zijn er veel overeenkomsten.

Naast het uitvoeren van onderzoek in onze zes stallen, ontvangen we regelmatig groepen voor excursies en mediauitzendingen. Dit maakt het werk hier uitdagend en dynamisch.

Je komt in een team met zo’n 15 directe collega’s die informeel met elkaar om gaan. Regelmatig helpen internationale jongeren mee op het bedrijf.
We houden van korte lijntjes en af en toe een taartje of snackje in de pauze.

Is dit iets voor jou? Reageer dan nu en neem contact op met bedrijfsleider
Martin de Bree via 06 22 20 94 59.