Artikel

Bezoek en Excursie

Dairy Campus is een inspirerende omgeving voor iedereen die in de zuivelketen geïnteresseerd of werkzaam is. U kunt er terecht voor een rondleiding, vergadering of studiebijeenkomsten.

Of u nu een bijeenkomst voor 100 mensen wil organiseren met uw studiegroep of bedrijf een inleiding gevolgd door een rondleiding over de campus. In overleg is alles mogelijk.

Rondleiding

Tijdens een rondleiding wordt uw gezelschap meegenomen door een ervaren medewerker die u veel kan vertellen over de nieuwste technieken in de melkveesector. Neem een kijkje in de ligboxstal waar diverse proeven gedaan worden, bekijk onze melkrobot, de mestraffinage enzovoorts...

Zaalverhuur

Dairy Campus beschikt over twee zalen: voor maximaal 15 en 100 personen. Ideaal voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten. Faciliteiten als beamer, flipover, microfoon en (draadloos) internet zijn uiteraard aanwezig. En we hebben een uitgebreid cateringaanbod.

Maatwerk

Een rondleiding combineren met een vergadering en een lunch? Samen met u kunnen we het perfecte dagprogramma samenstellen. Desgewenst aangevuld met een lezing of discussie onder leiding van de manager van Dairy Campus Kees de Koning.

Meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.