Contact

Bezoekadres

Boksumerdyk 11
8912 CA Leeuwarden
Tel. +31 (0)317 484000
Email: info@dairycampus.nl

Plan uw route naar Dairy Campus of download hieronder de juiste routebeschrijving:

Wilt u meer weten over excursies of onze trainings- en vergaderfaciliteiten klik dan hier of vul het contactformulier in.

Contactpersonen

Op Dairy Campus zijn meerdere bedrijven gevestigd met het woord ‘Dairy’ in hun naam. Dit levert af en toe verwarring op daarom stellen we iedereen even in het kort voor.

Dairy Campus

Dairy Campus is hét onderzoek- en praktijkcentrum voor de melkveehouderij waar onderzoekers, ondernemers en onderwijs nauw samenwerken aan de uitdagingen waar de melkveesector voor staat. Met 550 melkkoeien, zes melkveestallen, een praktijkstal en ruim 300 hectare grond en trainings- en vergaderfaciliteiten is Dairy Campus uniek in de wereld. De melkveestallen hebben allemaal een eigen onderzoeksfunctie. De koeien zorgen op Dairy Campus niet alleen voor melk, maar vooral ook voor data en kennis.
Een rondleiding of excursie op Dairy Campus behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien is het een bijzondere locatie om ongedwongen te vergaderen of een cursus, congres of training te organiseren.

Contact: info@dairycampus.nl
tel. 0317 484 000
www.dairycampus.nl

Dutch Dairy Centre (DDC)

Dutch Dairy Centre is een netwerkorganisatie met meer dan 70 bedrijven uit Nederland. DDC heeft als doel het versterken van het imago van Nederland als zuivelland in het buitenland, het optimaliseren van de exportkansen en het uitwisselen van kennis. Op 29 november 2012 is DDC officieel van start gegaan op Dairy Campus. Let’s co(w)-operate

Contact: info@dutchdairycentre.com
Eke Folkerts, tel. 0317 483 037
www.dutchdairycentre.com