Nieuws

Bouw Dairy Campus gaat volop verder

Gepubliceerd op
19 augustus 2015

De bouwvakvakantie zit er bij Dairy Campus op en dat betekent weer volop 'work in progress'. Er is nu ook gestart met de verbouw en nieuwbouw van het hoofdgebouw. Dairy Campus doet haar uiterste best om alles zoveel mogelijk door te laten gaan en hoopt op enig begrip voor de overlast die een verbouwing met zich meebrengt.

In de stallen zijn onderaannemers begonnen met de inrichting van de stallen, het plaatsen van hekwerken en selectie-units en binnenkort wordt gestart met de montage van de melkstal, de voerbakken, automatisering en verlichting.  

Verbouw en nieuwbouw hoofdkantoor

Bouwbedrijf de Witte is nu begonnen met de verbouw en nieuwbouw van het hoofdgebouw. Het huidige kantoorgedeelte gaat op de schop en de heipalen voor de nieuwbouw staan in de grond. De jongveestal is omgebouwd tot tijdelijke kantoor- en ontvangstruimten zodat vergaderingen en excursies ook tijdens de bouwperiode zoveel mogelijk door kunnen blijven gaan. Dit alles betekent dat alle werkzaamheden en activiteiten met enige creativiteit, flexibiliteit en begrip voor eventuele overlast, door kunnen blijven gaan. Verwachting is dat in januari 2016 de nieuwe stallen en het hoofdgebouw in gebruik worden genomen.

Fotogalerij Dairy Campus

De bouwwerkzaamheden zijn te volgen in de fotogalerij op de website van Dairy Campus.