Fashion van koeienmest College Arena 28 febr. 2017

Activiteit

College arena over van koeienmest tot fashion

Een spierwitte jurk gemaakt van een koeienvlaai? Het kan! De Nederlandse kunstenaar en ondernemer Jalila Essaïdi komt naar Leeuwarden om aan studenten, docenten én gasten uit het bedrijfsleven te vertellen over haar zoektocht naar een oplossing voor het mestoverschot en hoe zij daarbij uitkwam op kleding.

Organisator Nordwin College
Datum

di 28 februari 2017 16:00 tot 17:45

Locatie De Kanselarij, Turfmarkt 11 in Leeuwarden

Tijdens dit College Arena komen de wetenschappelijke en artistieke kant van het verhaal aan bod, en zal Jalila vertellen hoe zij werkt en hoe het samenspel van creativiteit en (bio)technologie in deze processen tot innovatie kunnen leiden. Naast het mestproject zal zij ook iets vertellen over haar project Bulletproof Skin. Dit is menselijke huid die is versterkt met spinnenzijde .

Programma

16.00 uur – ontvangst
16.30 uur – College Arena
17.45 uur – Afsluiting en borrel

Meer informatie en aanmelden

Kom jij op dinsdag 28 februari naar College Arena met Jalila Essaïdi? Meld je dan nu aan via http://www.collegearena.nl.

COLLEGE ARENA is een initiatief van Nordwin College, Friesland College, ROC Friese Poort, Stenden en NHL Hogeschool. In een reeks van drie bijeenkomsten kunnen studenten, docenten én gasten vanuit het bedrijfsleven aanschuiven bij interviews met interessante gasten. De thema’s zijn actueel en interessant voor iedereen.