Dare Dairy: als je voor zuivel durft te kiezen 13 oktober

Activiteit

Dare Dairy: als je voor zuivel durft te kiezen!

Er liggen prachtige carrièrekansen voor je klaar in de zuivelindustrie. Leeuwarden is bij uitstek de stad om een zuivelopleiding te volgen op mbo-, AD- of hbo-niveau. Op vrijdag 3 februari 2017 laten we je graag ervaren hoe leuk studeren in Leeuwarden en hoe interessant werken in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie is.

Organisator Life Science & Technology Leeuwarden, MBO Life Sciences, Van Hall Larenstein en Provincie Fryslân
Datum

vr 3 februari 2017 09:30 tot 17:00

Locatie Van Hall Larenstein Agora 1, 8934 CJ Leeuwarden

Wat kun je verwachten als je op 3 februari 2017 afreist naar Friesland? Een uitdagende dag waarin je een kijkje in de keuken mag nemen bij zuivelbedrijven, op de fiets de studentenstad Leeuwarden leert kennen en kennismaakt met het opleidingsaanbod voor een bijzonder leuke baan in de zuivel- en voedingsindustrie op mbo-, AD- of hbo-niveau. Je bent een dag onze gast om kennis te maken met de bijzondere branche en de toegankelijke sfeer van onze school en de gezellige studentenstad. Do you Dare Dairy?
Werk je al in de zuivel- of voedingsmiddelenindustrie en wil je je kennis uitbreiden binnen dit vakgebied? Ook dan is Dare Dairy een goede dag om je blik te verbreden en te kijken welke doorleer- en doorgroeimogelijkheden er zijn!

Programma

  • 9:30 - 10:00 uur: Ontvangst met een informatiemarkt waarbij de dairy-industrie zich presenteert.
  • 10:00 - 10:45 uur: Live talkshow onder leiding van Marijke Roskam
  • 11:00 uur: uur: Je start met de door jouw gekozen route om op onderzoek te gaan naar je misschien wel toekomstige opleiding en vakgebied. 
  • 15:45 - 16:00 uur: Als je na de route terug bent, staat er nog een drankje voor je klaar en worden de winnaars van de Dare Dairy quiz bekend gemaakt.
  • 17:00 uur: Tijd om alles te laten bezinken en je ervaringen mee naar huis te nemen. 

Meer informatie en aanmelden

Op Dare Dairy vind je meer informatie over de Dare Dairy-dag. Houd Facebook goed in de gaten en meld je hier aan!