Webinar: de waarde van gras 11 december 2014

Webinar

De waarde van gras; lessen uit Wales

Op donderdag 11 december 2014 van 13.00 tot 14.00 uur organiseert Amazing Grazing een webinar getiteld: De waarde van gras; lessen uit Wales (Grass value; lessons from Wales).

Organisator Amazing Grazing
Datum

do 11 december 2014

John Owen, farm manager en schrijver van het rapport Grass Value zal de waarde van het gras voor melkveebedrijven uit Wales toelichten en ons uitdagen. Wat is de waarde van het gras voor uw melkveehouderij?

Focus op productie grasland

John Owen is farm manager van de Gelli Aur Farm en projectleider van het project Grass Value. In dit project is op 12 melkveehouderij bedrijven in Wales gedurende drie jaar het graslandmanagement intensief gevolgd, inclusief een  volledige inkomsten en kosten analyse.

Het project laat zien dat focussen op de productie van de optimale hoeveelheid droge stof per ha gecombineerd met effectief grasland management resulteert in hoge niveaus van gras benutting, een hoog aandeel melk geproduceerd uit ruwvoer, lage kosten en een gezonde winst.

Aanmelden

U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen. Iedereen met een goed werkende internetverbinding kan deelnemen mits u zich heeft aangemeld. Aanmelden kan vanaf 1 december. Hoe dat precies in zijn werk gaat leest u hier. Het webinar zal in het Engels zijn. Voor meer informatie: Paul Galama.