Team of de Year Award 2016

Nieuws

Dierverzorgers Dairy Campus ontvangen Award Team of the Year

Gepubliceerd op
16 januari 2017

De teamprijs 2016 van Wageningen University & Research werd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst uitgereikt aan alle dierverzorgers en biotechnici van Animal Sciences Group (ASG).

Met deze prijs sprak de directie van ASG de waardering uit voor alle collega’s die betrokken zijn bij het verzorgen van alle dieren van ASG op zowel Dairy Campus en als in Lelystad bij Wageningen Bioveterinary Research. "De verzorging is altijd met respect voor de dieren en met oog voor de bijzondere eisen die nodig zijn voor het onderzoek. Verzorging van dieren onder soms moeilijke omstandigheden  en een verzorging op hoog niveau, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat vergt teamwork, inzet en flexibiliteit".

Het winnende team van Dairy Campus
Het winnende team van Dairy Campus

Waardering voor Dairy Campus

De teamprijs bestaat uit een sculptuur en een persoonlijke attentie. Met deze prijs spreekt de directie hun oprechte waardering uit voor het geweldige werk dat elke dag gedaan moet worden.
'We werken voor een prachtige organisatie met wind in de zeilen. In vele lijstjes zijn we als Wageningen University & Research nummer 1 of behoren we tot de top. We doen als ASG daarin goed mee.’ Dat zei Martin Scholten tijdens de ASG-nieuwjaarsbijeenkomsten die dit jaar plaatsvonden op maandag 9 januari j.l.. Alle reden om het jaar 2017 vol vertrouwen tegemoet te zien.

Opening Dairy Campus succes

Menno van Manen nam de opening van de bijeenkomsten voor zijn rekening met een korte terugblik op een aantal mooie successen in 2016, waaronder de opening in mei van Dairy Campus die meer dan 7000 bezoekers trok, de stijgende instroom van studenten dierwetenschappen en het feit dat vanuit Lelystad voor Wageningen Bioveterinary Research de afgelopen maand keihard is gewerkt aan de actuele uitbraak van vogelgriep.