19 mei Inspiratiedag Klauwgezondheid

Workshop

Inspiratiedag Klauwgezondheid

Op 19 mei 2016 organiseren het Nederlands Klauw Gezondheids Centrum (NKGC) en Boerderij de tweede editie van de Inspiratiedag Klauwgezondheid op Dairy Campus in Leeuwarden. De dag bestaat uit plenaire sessies en workshops. U maakt kennis met de theorie en praktijk en ontdekt dat eenvoudige aanpassingen in een bestaande situatie een enorme verbetering in klauwgezondheid kunnen geven.

Organisator Nederlands Klauw Gezondheids Centrum (NKGC) en Boerderij
Datum

do 19 mei 2016 08:30 tot 16:30

Locatie Dairy Campus, Boksumerdyk 11, 9084 AA, Leeuwarden

Speciaal voor de deelnemers aan de Inspiratiedag opent Dairy Campus op 19 mei haar deuren. Naast dat u alvast een kijkje kan nemen op Dairy Campus maakt u kennis met alle ontwikkelingen op het gebied van klauwgezondheid. Tijdens deze dag kunt u deelnemen aan verschillende workshops en plenaire sessies. Zo zullen er presentaties zijn van onder meer Jan Lievaart en Marcel Drint van het Nederlands Klauw Gezondheids Centrum en melkveehouder Kees de Jong uit Hoogland. Daarnaast zijn er vier interactieve workshops van onder andere Cowhouse, Dairy Training Centre, Den Boer Beton en MS Schipper.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie is te vinden op de website van Boerderij. Hier is het complete programma voor de Inspiratiedag Klauwgezondheid te vinden. Interesse? Meld u hier direct aan.