KIVI-jaarcongres Valleys of the Future  24 november 2015

Congres

KIVI-jaarcongres Valleys of the Future

Bij veel innovaties is technologie een belangrijk onderdeel. Daarom komen, rond bepaalde technologische of maatschappelijke uitdagingen, kennis en bedrijvigheid bij elkaar in innovatiecampussen. Deze speciale bedrijventerreinen, campussen ofwel valleys verschillen zowel geografisch, organisatorisch als in omvang in zowel nationaal als internationaal perspectief van elkaar.

Organisator Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)
Datum

di 24 november 2015 08:00 tot 18:00

Locatie Stadsschouwburg De Harmonie, het Fries Museum en hoofdkantoor van Wetsus

Maar hoe zit het met de technologische kennis in deze valleys? Zijn deze goed aangesloten op internationale netwerken? Worden kennis en ervaring zodanig gedeeld dat innovatie wordt versneld? Worden de goede vragen gesteld aan wetenschappers en ontwikkelaars? Kortom wat heeft de ingenieur aan de verschillende innovatie initiatieven?

Tijdens het KIVI-jaarcongres Valleys of the Future op 24 november in Leeuwarden wordt ingegaan op de bovenstaande vragen en meer.

Nieuwe activiteiten rondom congres

Er zijn wat nieuwe activiteiten rondom het KIVI-jaarcongres ‘Valleys of the Future’ georganiseerd, zoals een excursie naar onder andere Dairy Campus in Leeuwarden.

Dit kan op 23 november van 12.00 uur – 17.30 uur. Max aantal deelnemers: 32.