Middelbaar Kader Melkveehouderij van start

Cursus

Middelbaar Kader Melkveehouderij

Op 1 september 2015 gaat de opleiding Middelbaar Kader Melkveehouderij in Oenkerk van start. Deze training is nu ook te volgen in Almelo. Het Dairy Training Centre organiseert op beide locaties deze opleiding in de periode september 2015 tot en met eind maart 2016.

Organisator Dairy Training Centre
Datum

di 1 september 2015 09:00 tot 16:30

Locatie DTC, Sanjesreed 4, 9062 EK Oenkerk en DTC, Bornerbroeksestraat 348 7609 PH Almelo Almelo

Bij het managen van een melkveebedrijf komt heel wat kijken. Kennis, inzicht en de juiste keuzes weten te maken zijn belangrijk. Tegelijkertijd staat vakmanschap centraal. Het is van belang dat je oog hebt voor de kwaliteit van de melk, diergezondheid, dier-prestaties, voerproductie en voerkwaliteit. Uiteindelijk draait het allemaal om goede technische en financiële resultaten.

De training Middelbaar Kader Melkveehouderij is dé training voor de toekomstige bedrijfsopvolger. Daarnaast is de training geschikt voor toekomstige adviseurs in de melkveehouderij of bedrijfsleiders.

Wat uniek is aan deze training? Wat je leert, pas je gelijk toe in het melkveebedrijf. Voor deze training is een modern melkveebedrijf beschikbaar, waar je de theorie gaat toetsen aan de praktijk. Op deze manier leer je de opgedane kennis meteen toe te passen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van jouw melkveebedrijf. Hoe maak ik een investeringsplan en een ondernemersplan?

Meer informatie

Voor meer informatie over deze training, bezoek de website: www.dairytrainingcentre.com.

Je kunt je ook direct aanmelden via deze site voor de opleiding Middelbaar Kader Melkveehouderij.