Praktisch Dairy Campus

Artikel

Praktisch

Wilt u een bezoek brengen aan de open dagen op Dairy Campus op 26, 27 of 28 mei, dan vindt u hier antwoorden op een aantal praktische vragen.

Bezoekadres

Boksumerdyk 11
9084 AA Leeuwarden
Tel. 058 - 216 7592

Email: info@dairycampus.nl 

Download hieronder de routebeschrijving

Let op: de meeste GPS-systemen herkennen de nieuwe route rondom Leeuwarden nog niet, klik hier voor de juiste beschrijving.

Plan uw route naar Dairy Campus

Overige vragen

1. Kan ik met openbaar vervoer komen?

Leeuwarden is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Aan de rand van de binnenstad bevindt zich het Centraal Station.Vanaf het station is Dairy Campus het beste met een NS fiets te bereiken (10 minuten fietsen). Maar er rijden ook donderdag en vrijdag ook bussen tot vlakbij Dairy Campus.

2. Waar kan ik parkeren?

In de buurt van Dairy Campus proberen we zoveel mogelijk parkeergelegenheid te maken. Dit is wel enigszins afhankelijk van het weer. Bij slecht weer kunt u terecht op het parkeerterrein van WTC expo. Op donderdag en vrijdag rijdt daar een rechtstreekse bus naar Dairy Campus.

Route en parkeren

De meeste GPS systemen herkennen de nieuwe route rondom Leeuwarden nog niet, vandaar dat bij de diverse toegangswegen Dairy Campus op routeborden staat aangegeven.

U kunt in de weilanden voor Dairy Campus parkeren. Parkeerwachten wijzen u de juiste weg.

3. Kan ik in de buurt overnachten?

Dairy Campus ligt op korte afstand van Leeuwarden, de hoofdstad van de zuivelprovincie Friesland. Leeuwarden biedt veel uitgaans- en overnachtingsmogelijkheden en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Bovendien kun je in dit weekend het jaarlijkse straatfestival dat zeker ook de moeite waard is om te bezoeken.Voor meer informatie ga naar www.mooileeuwarden.nl.