symposium smart dairy farming

Symposium

UITSTEL Symposium Smart Dairy Farming

Op vrijdag 28 november 2014 organiseert Smart Dairy Farming, een initiatief van o.a. Agrifirm, CRV, en FrieslandCampina, een symposium met het thema: ‘Het perspectief van Smart Dairy Farming; Veemanagement 2.0’. Dit symposium is uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

Organisator Smart Dairy Farming
Datum

vr 28 november 2014

Locatie Van Hall Larenstein in Velp (nabij Arnhem)

Het symposium start met een forumdiscussie onder leiding van dagvoorzitter Sjoerd Galema. Onder andere Ruud Tijssens, Lubbert van Dellen, Kees Lokhorst en Bart Jan Wulfse geven daarin een doorkijk op de ontwikkelingen van de melkveehouderij en de rol van Smart Dairy Farming daarin.

Interactieve workshop

In de middag zijn er interactieve workshops met diverse thema’s zoals: Wat zijn de managementuitdagingen? Wat is uw informatiebehoefte? Hoe zit het met de open data infrastructuur? Daarnaast is er een creatieve workshop over nieuwe sensortechnieken. U hebt tijdens de workshops de mogelijkheid om op de diverse terreinen mee te denken en uw ervaringen te delen over de toepassing en uitdagingen van Smart Dairy Farming.

Aanmelden

U bent van harte welkom om hier over mee te denken, er is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelding vindt dan ook voornamelijk op uitnodiging plaats. Indien u interesse heeft kunt u zich aanmelden via de website www.smartdairyfarming.nl of via bjwulfse@smartdairyfarming.nl