Alumnibijeenkomst

Uitnodiging alumni-bijeenkomst Dairy Campus

Op 26 mei 2016 organiseert de Alumnicommissie Van Hall Larenstein en Alumnicommissie Wageningen UR (regio Noord) een Alumni bijeenkomst tijdens de Open dagen op Dairy Campus. Tijdens deze bijeenkomst staat de toekomst van de zuivelketen: ‘Dairy is the future’ centraal.

Organisator Alumnicommissie Van Hall Larenstein en Alumnicommissie Wageningen UR (regio Noord)
Datum

do 26 mei 2016 15:00 tot 21:00

Locatie Dairy Campus, Boksumerdyk 11, 9084 AA, Leeuwarden

Op 26, 27 en 28 mei wordt de vernieuwde Dairy Campus officieel geopend. We nodigen u van harte uit dit mee te maken op donderdag 26 mei. ’s Middags is er een speciaal gezamenlijk programma voor alumni van Van Hall Larenstein en Wageningen UR (regio Noord). De bijeenkomst wordt geleid door dagvoorzitter Han Swinkels, lector Duurzame Veehouderijketens.  

Programma

Het programma bestaat uit een rondleiding, wetenschapscafé, netwerkborrel en maaltijd. U kunt indien gewenst ook alleen het wetenschapscafé, borrel en maaltijd bijwonen en de rondleiding overslaan.
15.00 uur              Ontvangst alumni die deelnemen aan de rondleiding
15.30 uur              Rondleiding Dairy Campus in groepen
17.00 uur              Ontvangst alumni die niet deelnemen aan de rondleiding
17.30 uur              Wetenschapscafé met drie pitches en discussie            
19.30 uur              Afsluiting met informele netwerkborre/ maaltijd (ca. 21.00 uur) 

Rondleiding: ontdek Dairy Campus

De alumni-bijeenkomst biedt u de unieke kans kennis te maken met de splinternieuwe Dairy Campus, hét innovatie- en kenniscentrum voor de zuivelsector. In een rondleiding van anderhalf uur krijgt u uitleg over alles wat er op de campus gebeurt en kunt u de vernieuwde campus bewonderen.

Wetenschapscafé: Dairy is the future

In het wetenschapscafé komen drie sprekers aan het woord over de toekomst van de zuivelketen. Diane Keizer-Mastenbroek (Lid College van Bestuur Van Hall Larenstein), Martin Scholten (Managing Director Animal Sciences Group) en Jouke de Vries (Dean University Campus Fryslân) houden ieder een korte pitch. Vanuit verschillende invalshoeken belichten zij de betekenis van het thema. Daarna gaan we met elkaar het gesprek aan over de toekomst van de zuivelketen. Heeft u interessante vragen, stel deze dan vooraf via Martin.Wijnia@hvhl.nl of  alumni@wur.nl.

Meer informatie vindt u op www.hvhl.nl en www.wur.nl. Meld u tijdig aan i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Deelname is geheel kosteloos!

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over alumni-bijeenkomst Dairy Campus of meld u hieronder direct aan voor deelname.