Water en Dairy dag

Activiteit

Water en Dairy dag

Op 30 oktober wordt op Dairy Campus de Water en Dairy dag georganiseerd. Op deze dag draait het om het thema: Waar melk en water elkaar ontmoeten ontstaat innovatie. Deze dag is een initiatief van de Water Alliance, Dairy Campus en Greenlincs.

Organisator Alliance, Dairy Campus en Greenlincs
Datum

do 30 oktober 2014

Locatie Dairy campus
Boksumerdyk 11
9084 AA Leeuwarden
+31 58 216 7592
Ontwikkelingen in de zuivelindustrie en de watertechnologie gaan al decennia hand in hand. Beide sectoren hebben elkaar enorm versterkt . Zowel de zuivel- als de watertechnologie sector hebben Nederland mondiaal op de kaart gezet.  Hiervoor is een rol weggelegd voor de fysieke centra  WaterCampus en Dairy Campus.  Hier vindt een continue ontwikkeling van kennis en technologie plaats in deze beide sectoren.

Melkveehouderij en watertechnologie    

Deze dag begint in de ochtend op de Dairy Campus, waar inzicht wordt gegeven in hoe ontwikkelingen in de melkveehouderij wederom de ruimte biedt om samen met de watertechnologie sector tot nieuwe innovaties te komen. Tijdens dit ochtendprogramma is er vooral aandacht voor de melkveehouderij.  In de middag wordt het programma voortgezet op de WaterCampus, waar inzicht wordt gegeven in welke technologische ontwikkelingen uit de water sector wellicht ook ingezet kunnen worden in de melkveehouderij. Sprekers tijdens het middag programma zijn bedrijven uit de watertechnologie sector. De dag wordt afgesloten met een interactieve sessie waarin vooral wordt gezocht naar nieuwe verbindingen tussen beide sectoren.

Programma voor 30 oktober

Bekijk het programma Water en Dairy dag

Meer informatie en aanmelden

Bezoek de website www.wateralliance.nl