Activiteit

WaterCampus Business Café  WaterTech & Food

Op 19 september organiseert de Wateralliance het WaterCampus Business Café rondom het thema WaterTech & Food. Tijdens deze middag zullen inspirerende voorbeelden de revue passeren, waaronder een pitch vanuit Dairy Campus over de belangrijkste water technologische uitdagingen binnen de melkveehouderij.

Organisator Water Alliance
Datum

do 19 september 2019 13:00 tot 17:00

Locatie Business Centre Johannes de Doper, Agora 4, 8934CJ, Leeuwarden

De voedingsindustrie moet op allerlei manier verduurzamen. Het terugdringen van waterverspilling en betere waterzuivering zijn belangrijke thema's hierin. Binnen de voedingindustrie is het vaak moeilijk om eindgebruikers te vinden die een nieuwe technologie willen testen.

Vierendertig ondernemers hebben in het voorjaar een start gemaakt met het testen van hun innovatie bij eindgebruikers in de voedingsindustrie. Hoe gaat hun innovatie deze industrie verduurzamen? Welke stappen hebben zij ondernomen om hun innovatie wél bij de eindgebruiker tee kunnen testen, wat heeft dat tot nu toe opgeleverd? En welke hulp hebben ze daarbij nodig gehad?

Inspirerende voorbeelden die u verder gaan helpen uw technologie in de voedingsmiddelen industrie te implementeren. Een onderdeel in de bijeenkomst is een pitch vanuit Dairy Campus. Zij vertellen over de belangrijkste technologische ontwikkelingen op het gebied van water binnen de melkveehouderijsector.

Tijdens deze middag krijgt u inzicht in de nieuwste innovatie rondom water. Daarnaast krijg u handvatten mee om direct de eerste stappen te zetten naar het vermarkten van uw technologie binnen de voedingsindustrie.

Programma en aanmelden

Voor meer informatie ga naar de website van Water Alliancie. Hier is het volledige programma te vinden en kunt u zich direct aanmelden voor deelname. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit WaterCampus Business Café.

<L CODE="C03">WaterCampus-Business-Cafe-WaterTech</L>