Werken bij

Op Dairy Campus werken gepassioneerde wetenschappers, ondernemers, dierverzorgers, docenten en studenten samen aan innovatieve projecten die bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst voor de zuivelketen. Het is een inspirerende werkomgeving waar wetenschap en praktijk hand in hand gaan en waar kennis wordt gedeeld en verspreid.

Met 500 melkkoeien, zes melkveestallen, trainings- en vergaderfaciliteiten en 300 hectare land is Dairy Campus uniek in de wereld. De melkveestallen hebben allen een eigen functie. Belangrijke onderzoeksthema’s zijn diervoeding, jongvee opfok, levensduur, beweidingsystemen, milieu, mestbewerking, gras en bodem. De koeien zorgen op Dairy Campus niet alleen voor melk, maar vooral voor data en kennis. 

Vacatures 

Bijbaan in het weekend op Dairy Campus (student m/v)

Heb jij affiniteit met melkvee, kun je zorgvuldig en zelfstandig werken, en wil je aan de slag in het weekend? Rondom het melkproces hebben we extra handen nodig. Het gaat niet om het melken zelf, maar in de werkzaamheden erom heen. Per acht weken ben je 4 weekenden, dus om en om, aan het werk in afwisselende diensten.

Heb je de juiste achtergrond of ervaring, meld je dan nu voor een kennismaking.

Wij vragen

  • Bij voorkeur een student in de richting Dierhouderij
  • Enige ervaring op een melkveebedrijf
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Flexibel inzetbaar, enkel in de weekenden
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Wie zijn wij?

Dairy Campus is een innovatiecentrum voor de melkveehouderij met 500 melkkoeien. We produceren naast melk ook data. We zijn daarom geen typische boerderij, al zijn er veel overeenkomsten.

Naast het uitvoeren van onderzoek in onze zes stallen, ontvangen we regelmatig groepen voor excursies en mediauitzendingen. Dit maakt het werk hier uitdagend en dynamisch.

Je komt in een team met zo’n 15 directe collega’s die informeel met elkaar om gaan. Regelmatig helpen internationale jongeren mee op het bedrijf. We houden van korte lijntjes en af en toe een taartje of snackje in de pauze.

Is dit iets voor jou? Reageer dan nu en neem contact op met bedrijfsleider Martin de Bree
via 06 22 20 94 59.

----------------------------------------------------------

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan