Activiteit

Dutch Agri Food Week

Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

Organisator Diverse partijen uit agri en foodsector
Datum

ma 9 oktober 2017 tot do 19 oktober 2017

Locatie Heel Nederland

Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.
Nederland is het meest productieve en innovatieve agrifood land ter wereld. Als tweede grote exporteur van voedsel, kennis en technologie hebben we een mondiale positie op dit gebied. De sector levert een bijdrage van 10% aan onze economie en werkgelegenheid en is daarmee de grootste maaksector van ons land. Internationaal onderzoek waardeert Nederland als het beste voedselland ter wereld. Met het meest gezonde, betaalbare, gevarieerde en veilige dieet.

Ook meedoen?

Klik hier voor het boekje Dutch Agri Food Week met meer informatie en meld je aan via het formulier op de website.

De initiatiefnemers van de Dutch Agri Food Week zijn: Topsector Agri & Food, Food Valley NL en de agrifood en tuinbouwregio’s AgriFood Capital, Greenport Westland Oostland en Brightlands Greenport Venlo.